10. jan, 2019

Twee jaar en 226 dagen zonder Sunshine

Waar ik het eigenlijk al direct over wilde hebben, zodra ik ervan gehoord had, was die achterlijke, terug naar de middeleeuwen gaande Nashville verklaring. Er kwam alleen wat tussen maar het zit me nog hoog dus dat moet er dan uit. Die Nashvilleverklaring wordt dan ook nog eens door politici ondertekend. Echt hoor. Stelletje onbewusten! En dat zijn ze dan ook echt. Wat er in die verklaring staat, is zo achterhaald, zo achttiende eeuws. Hou op zeg, ik vind het zo'n gruwel dat er mensen rondlopen, die er nog steeds zo over denken. Dat weet ik wel hoor maar voor hier in Nederland vind ik dat gewoon nog erger. Wat er staat er allemaal in, waar voel ik me zo boos over? Dat heb ik even nagezocht om precies te kunnen zijn.

De Nashville verklaring is gewoon een vertaling van het Nashville statement, Amerikaans natuurlijk. Hun president wil ook terug naar een eeuw of twee geleden en denkt dat je muren om landen kunt zetten en daar alles mee oplost. Niet zo gek dus, dat daar die oorsprong ligt. Maar goed, terug naar waar het om gaat. Er staat in hoe Christenen moeten omgaan met het geloof maar ook zaken als het huwelijk en seks. Nee, het is niet van 200 jaar geleden, het is van 2017. Het lijkt, voor mij in elk geval, een beetje op een homohaatmanifest. De ondertitel van het document luidt: een gezamenlijke verklaring over Bijbelse seksualiteit. En het verklaart waarom goede christenen homoseksualiteit altijd dienen af te wijzen. Nou ja, dat zegt wel genoeg voor hier. Wil je het exact weten, klik dan hier  al raad ik het niet aan. 

Vrolijk word je er niet van hoor. Ik niet tenminste. Ze durven nogal wat te beweren, zonder dat ze het ergens op kunnen baseren. Ja, op de Bijbel. Heeft God de bijbel geschreven? Nee. Mensen hebben de bijbel geschreven. En denk je niet dat er door al die eeuwen heen niet een beetje is bijgeschaafd door de een of andere kerk meneer, die zijn eigen mening daar gelijk een klein beetje heeft ingestopt. En als dat er een paar zijn, dan krijg je toch al aardig wat eigen meningen die er ingeslopen zijn. Bovendien, ik wil niemand zijn geloof afnemen hoor maar gelooft er nou echt nog iemand in dat hele Adam en Eva verhaal? Als vijfjarige prikte ik daar al gaten in. De schepping zit heel anders in elkaar en ja, daar zijn ook boeken over. Die boeken die bestudeer ik toevallig en de schepping begon echt niet met Adam en Eva zoals het in de bijbel staat.

Jezus werd ook niet geboren uit een maagd en verwekt door de heilige geest hoor. Welnee, Maria en Jozef moesten daar gewoon het normale werk bij uitvoeren. Alles wat in de bijbel staat, daar klopt niet zo heel veel van. Ik kan geen 27 boeken in ene keer even snel uitleggen maar alle antwoorden, op vragen waar de meeste mensen mee rondlopen, worden erin beantwoord. God is dan ook geen ouwe man met een witte baard die op een troon zit te oordelen, wie goed en wie kwaad is. Wie voor eeuwig mag rusten, oh de verveling en saaiheid, en wie zal branden in de hel. Nee, zo zit het niet. Wat ook zo is, is dat homo zijn, of lesbisch zijn, precies zo is, zoals de Oerbron het bedoeld heeft. En door daar zo over tekeer te gaan, gaan ze eigenlijk tekeer tegen God. Eigenlijk is dat gewoon nog grappig ook. Ze ontkennen daarmee zichzelf totaal.

Kijk, ik weet dat er meer mensen zijn die de boeken van Rulof niet kunnen lezen dan die ze wel kunnen lezen. Een ieder die daar aan toe is, krijgt ze vanzelf aangereikt. Maar om eventjes, en dan moet ik dat wel heel erg kort door de bocht doen, uit te leggen, althans proberen, waarom dat zo is, dan moet je er even vanuit gaan dat wat ik zeg waar is. Dan zie je hoe logisch het eigenlijk is. Je moet me niet geloven hoor, maar voor eventjes, neem het even aan. Er zijn drie hoofdwetten, namelijk vaderschap, moederschap en reïncarnatie. Er zijn honderdduizend dingen meer uit te leggen maar ik hou het even bizar kort.

Je krijgt, om een universeel, kosmisch bewustzijn te kunnen krijgen, zowel levens als vrouw, als levens als man. Je begint als man of als vrouw, eigenlijk ben je ene cel die splitst in een mannelijke helft en een vrouwelijke helft. Dat zijn de tweelingzielen, ook mooi om te vertellen maar daar gaat het hier nu niet over. Als je je zevende leven als man hebt gehad, je bent daarin op de volle 100% man, dan word je in het leven daarna als vrouw geboren. Logisch voel je je eigenlijk nog man maar je zit in een vrouwenlichaam. Dus val je ook romantisch voor vrouwen of, als het heel sterk is, voel je je niet thuis in dat vreemde lichaam. Voila, de lesbische vrouw of, bij die sterkere drang, de transgender. En andersom geldt het exact hetzelfde.

Dus, heel erg kort door de bocht maar wel 100% waar, de homoseksuele mens hoort net zo bij de schepping als de hetero. Mooier nog, we zijn allemaal al honderden keren homo of lesbisch geweest. We zijn ook alle rassen al doorlopen en hebben dus alle kleurtjes al gehad als huid. Discrimineren is dan ook het domste wat je kan doen. Want je bent het allemaal zelf of zelf geweest. Wil je daar meer over weten, kan je de boeken gaan lezen. Op deze site, onder 'links', kan je de Rulof site vinden. Ik leg het hier wel heel erg in het kort uit. Maar dat is wel de strekking, en die informatie komt rechtstreeks van de bron. Die boeken zijn geschreven op een speciale manier en de informatie is zuiver. Je hoeft me niet te geloven hoor, dat maakt mij echt niet uit. Ik geloof niet, ik wéét.

Waar het in principe om gaat, is dat je iedereen moet respecteren. Iedereen is gelijk, iedereen is evenveel waard. We zijn allemaal een klein stukje van die Oerbron en samen vormen we één geheel. Ik vind wel dat we ondertussen zover zijn, dat dit gewoon niet meer kan. Straks gaan ze mij nog op de brandstapel gooien omdat ik zeg dat de Bijbel niet klopt. Dat is ook nog niet zo heel lang geleden hoor, dat dit gebeurde. Die kerkhoofden die kunnen er wat van, ook zeker niet zoals het zou horen. Ze preken verdoemenis, dat bestaat ook al niet. Ooit komen ze wel zover, nu zijn ze daar nog niet. Dat is prima hoor, alleen respecteer elke levende ziel, laat een ieder in zijn waarde en maak geen pamfletten die mensen naar beneden haalt. Ben je nou helemaal gek geworden!

Arjen Lubach had er nu al een geweldige carnavalskraker op gemaakt, wil je die ook eens horen? Klik hier 

En wil je, net als ik ook gedaan heb, de tegenhanger wél ondertekenen, de liefdesverklaring, klik dan hier 

Eén laatste ding wil ik nog zeggen, God, de Oerbron, is liefde en houdt van al zijn kinderen in alle soorten en maten, kleuren en geaardheden, ze zijn hem allemaal even lief! Zo, dat moest me toch even van mijn hart!