19. aug, 2019

Drie jaar en 82 dagen zonder Sunshine

Om even verder te gaan waar ik gisteren gebleven was, wat de boeken betreft: Deze boeken kan je niet eens opdringen, aan geen enkel mens. Want of het nou hoogleraren zijn, of boeren, dat maakt niet uit. Ze zijn zo geschreven, dat iedereen ze kan begrijpen. En ja, ze zijn best intensief. Maar toch, of je kunt ze lezen, of het lukt je niet. Dan moet je er doorheen ploegen, als een kar met paarden door de modder gaat. Dan wordt het te zwaar en dan geef je het toch echt op. Dan is het niet prettig meer. En dan kan je gewoon voor jezelf vaststellen, je bent er nog niet klaar voor. En ook dat geeft helemaal niks. Dat komt nog wel. Wees maar niet bang, dan vinden ze je heus wel weer hoor. Dat gaat als vanzelf. Daar weet ik alles van.

Omdat het mij zo ontzettend veel gebracht heeft, begin ik er toch regelmatig over. Omdat je zoiets moois aan iedereen gunt. Ik weet ook wel dat het echt niet voor iedereen al is. Maar ook dat komt wel, ooit. Zoals ik die 10e deze maand al vertelde, je komt toch elk leven weer hoger. Of je nou wilt of niet. Ooit, zo staat het ook in deze boeken, staan ze in elke huiskamer, of in elke gsm. Het is nog lang niet alles, jeetje, het is nog niet eens een tiende van de info die er is over wat er is. Nog niet een duizendste denk ik. Maar het zijn de fundamenten, de basis. En als een fundament goed gelegd is, dan kan het tonnen dragen en krijg je een sterk huis. En ook dit, gebeurt weer vanzelf want deze fundamenten, daar kan op gebouwd worden. Neem het maar van me aan.

Daarom kan ik ook altijd in volle overtuiging zeggen, het komt goed! Ik kan moeilijk 27 boeken in een notendop vatten maar daar komt die hele boodschap op neer. Het komt met elke levende ziel goed zelfs. Hoe slecht ze ook zijn of zijn geweest. Neem een Hitler, een grotere moordenaar bestaat er niet maar toch, ooit komt het ook met hem goed. En ja, dan heeft hij het allemaal goedgemaakt. Ik had het vorige keer ook al eens genoemd, tussen neus en lippen door. Maar al die ellende die er is, de ziektes, de moorden, de mensen die je kwetsen, het is allemaal oorzaak en gevolg en karma. Daar heeft de Albron helemaal niets mee te maken, dat hebben we zelf veroorzaakt.

De wet van oorzaak en gevolg is eigenlijk heel simpel, ja het is een wet, een kosmische wet. Alles, maar dan ook alles wat je doet, van het grootste tot het kleinste, zelfs wat je alleen maar denkt, krijg je terug. Doe jij lelijk tegen iemand, dan doe je dat eigenlijk tegen jezelf want ooit, krijg je dat terug. Dan doet iemand anders zo tegen jou en dan begrijp je niet waarom want je hebt die persoon toch zeker niets gedaan? Nee, in dat leven, dat diegene jou pijn doet misschien wel niet. Maar een paar levens geleden deed jij zelf zo en daar kreeg je nu dan even de rekening voor. Meer is dat niet. Eens je dat beseft en weet dat het de waarheid is, ga je wel heel anders leven. En geloof me, ik ga nog regelmatig de fout in hoor. Een slechte eigenschap afleren, eens je die erkent, daar doe je zo’n zeven levens over.

Ja het gaat allemaal niet zo snel maar je hebt dan ook de eeuwigheid om erover te doen. Het mooie van de oorzaak en gevolg is, dat het niet alleen geldt voor de slechte dingen die we doen. De goede krijg je ook terug. Door anderen te helpen en goed te doen, help je ook jezelf te groeien. Dat is geen egoïsme maar gewoon zoals het is. Want tegen de tijd dat je goed wilt doen voor anderen, voel je dat ook zo en dat maakt dan ook weer dat je groeit. Iedereen noemt die eigenlijk altijd al karma maar dat klopt niet. Het is oorzaak en gevolg en nee, dat is niet hetzelfde als karma. Karma is zwaarder.

Het is wel simpel uit te leggen, karma treedt op, als je het leven van iemand neemt. Of dat nou bewust is, door moord, of onbewust door een ongeluk, het is en blijft karma, als jij verantwoordelijk bent voor het beëindigen van een leven. Zelfs dat van jezelf, daar moet je met je handen afblijven. Dan wacht je iets wat erger is dan karma. Voor ik ga klinken als een dominee die je bang wilt maken, zoals ze in de kerken doen, waardoor ze de macht houden, niets is definitief hè. Je komt eruit, je komt hoger en het komt ooit helemaal goed. Maar je stort jezelf wel in de ellende, zeker als je zelfmoord pleegt.

Als je een leven neemt, zal je het ook terug moeten geven. En hoe kan je een leven geven? Dat is alleen mogelijk door een leven te baren. Aangezien we afwisselend 7 levens man en 7 levens vrouw zijn, is een moord plegen voor een man, soms bizar ongunstig. Hij kan zichzelf levens en levenslang terugzetten in zijn eigen evolutie. Hij zal nu eerst weer verder moeten evolueren tot hij weer vrouw is, en dan pas kan hij die moord goed maken. En tot die tijd, houdt de aarde hem vast. Kan hij niet verder, dan steeds te reïncarneren hier op aarde.

Dan kan ik dit gelijk gebruiken om uit te leggen dat homo’s of lesbiennes exact goed zijn zoals ze zijn, en niet hoe de diverse religies daarover denken. Ze zijn precies zoals de Albron ze zelf heeft bedoeld. Niks van die rare dingen, die kerken ervan maakt. Gewoon zoals het hoort in de schepping. Hier weer zoiets uit de boeken, dat elk levend wezen hier op aarde zou moeten weten! Het is ook weer zo logisch. En weet je waarom? Oh het is allemaal zo logisch en eenvoudig, als je het weet. Als je nou in je vorige leven een man was, en dat was dus je 7e leven als man en ben je op zijn hoogste niveau mannelijk, want ook dat groeit of evolueert door en gaat hoger. En je volgende leven wordt je opeens in een vrouwenlijf geboren, dan voelt dat niet goed. Er klopt iets niet, je zit voor je gevoel in een verkeerd lichaam! Dat is niet zo, je moet die switch maken maar toch, het is even totaal anders en voelt vreemd. Herken je de transgender? Daardoor komt dat nou en dat is ook erg logisch en is zo ook bedoeld in de schepping.

Tegenwoordig kunnen ze zich hieraan laten helpen door een geslachts-veranderende operatie, maar eigenlijk doen ze zichzelf hier geen goed mee. Ja, in dit leven wel maar je zal er toch doorheen moeten en echt vrouw worden, of man als het andersom is. Het geldt altijd ook voor andersom, het maakt niet uit of het van vrouw naar man of van man naar vrouw is. Ben je dat ‘transgender’ leven voorbij, dan accepteer je wel dat ‘vreemde’ lijf maar zoek je wel naar hetzelfde geslacht. Je accepteert dus je mannelijke lijf, maar je valt wel op mannen (misschien overbodig maar ook hier geldt; of andersom). Omdat je levens als vrouw nog zo dichtbij zijn, dat zit nog in je onbewuste herinnering, voelt dat zo. Maar uiteindelijk wordt je met elk leven meer man (of meer vrouw), en ben je dat laatste, zevende leven echt volop man (of vrouw).

Dat is trouwens omdat je alles moet weten van elke kant af, zowel de mannelijke als de vrouwelijke kant. Boven ben je wel geslachtelijk zoals je was bij die allereerste splitsing, dus of mannelijk of vrouwelijk, maar je voelt je ‘universeel’, een soort van zowel man als vrouw. En ja, het geldt echt voor elke ziel, dus ik ben ook al zo vaak homo of lesbisch geweest. Jij ook trouwens. En aangezien ik in dit tijdperk leef, zal ik het wel moeilijk hebben gehad in die levens. Als het nu nog zo’n gedoe geeft in de wereld, wat ik niet begrijpen kan, laat staan hoe het nog vroeger ging dan. Vreselijk. En de mogelijkheid om van man vrouw te worden, of andersom, zal wel nooit bestaan hebben. Dat is nu zelfs nog vrij recent. Het wordt als maar makkelijker maar stel je eens voor hoe makkelijk wel niet, als iedereen weet hoe het nou echt zit!

Als iedereen dit straks weet en accepteert, dan wordt het hier op aarde straks echt een paradijs. Maar helaas gaat dat nog wel even duren. En eigenlijk is het toch zo simpel. Wees gewoon goed voor iedereen. Doe niemand pijn, want je doet het jezelf aan. Zo simpel hè maar toch ook zo ontzettend moeilijk. Hoe snel heb je niet iets lelijks gezegd over iemand, of iets gemeens gedaan tegen een ander. Dat kan zelfs zonder dat je het weet. En daarom krijg je het ook terug. Zo leer je hoe het voelt als je iemand totaal kapot maakt. En dat is alleen maar rechtvaardigheid. Maar omdat het over zoveel levens is uitgesmeerd, lijkt het sterk op onrechtvaardigheid. Maar dat is niet zo. Ik ga er volgend blog misschien nog even over verder.

De afgelopen zondag heb ik de vloeren extra goed gedaan, ik word echt gestoord van het haar van de cits hier. Hoe vaak ik ze ook borstel, en Aurora en Rainbow zijn geen fan, het lijkt niet uit te maken. En na dat gekots van Rainbow, mocht er echt wel even gedweild worden. Je zag niets hoor, maar het idee. Daarna heb ik me gestort op een nieuw idee dat ik had. Dat kwam doordat ik die fles had gemaakt in de faux glas in lood. Klinkt wel aardig hè? Zelluf verzonnen. Ze gebruiken ook uitdrukkingen als faux leer of faux fur, daarom maak ik faux glas-in-lood. Klaar. Ik moet nog wel een berg reliëfverf en glas verf bestellen maar dat komt wel goed. Ik kan even vooruit. Zo leuk om te doen! Moet nog wel veel oefenen maar dan krijg je wel iets erg leuks. En geen teksten, of ik moet oefenen met in spiegelschrift schrijven. En dát was ik even vergeten… BlonT! Die 1e 2 zijn nu een beetje verpest, die hou ik zelf dan maar. Het is niet anders en ze zijn toch best schattig. Op de foto's zie je ze nog zonder de kleurtjes, waarbij het mis ging. 

Ging ik daarnet mijn foto’s vanaf de gsm naar mijn externe harde schijf zetten, kwam ik bij de screenshots. Zie ik dat ik ergens in de nacht, of meer de vroege ochtend van de 16e, een screenshot heb gemaakt iets na drie uur. Nou ja! Ik weet van niks hoor! Hoe kan dat nou? Ik zie wel die 13 midden in mijn gezicht. Ik had iets aan mijn moeder gevraagd en gezegd ‘als t zo is, laat het dan even weten’. Misschien is dit haar antwoord wel? Ik vond het in elk geval wel weer erg frappant en ik moest er om lachen. Gek zooitje hier altijd. Gotta love it!