28. jan, 2020

Drie jaar en 244 dagen zonder Sunshine

We hadden het gisteren dus over die meneer, die zo’n grote fout maakte op zijn verder enorm mooie website over de Rulof boeken. Hij nam helaas een groot aantal mensen mee in zijn foute interpretatie. Ik riep hem zelfs aan, door hem te taggen, met de vraag of hij het alsjeblieft wilde aanpassen. Door zijn foute interpretatie, geeft hij lezers van zijn site dezelfde fout mee en het is zodanig dat ze daar nooit meer uit zullen komen en dus op zijn zijweg de weg kwijt zijn geraakt, om het maar in metaforen te houden. Ze zijn verdwaald en weten het niet eens. Hij reageerde met geen woord op mijn gesmeek. Het was ook een lastige fout maar hij haalde er de hele groep transgenders mee naar beneden.

Ik heb wel eens vaker uitgelegd, hoe natuurlijk en logisch het is om homo, lesbisch of transgender te zijn. Zo hebben de Scheppers het ook bedoeld! Waardoor de meneer de fout in was gegaan, is dat hij het transgender zijn, door de war had gegooid met het zijn van een hermafrodiet. Nu zullen er mensen zijn, die denken, wat is dat nou weer. Nou, dat is iemand, die de kenmerken van zowel het mannelijke als het vrouwelijk geslacht heeft. Een ‘stoffelijke’ fout, lijkt dit. Er is iets misgegaan tijdens de zwangerschap en de wetenschap weet nog steeds niet hoe het komt. Soms is deze afwijking goed zichtbaar, soms helemaal niet. Dan zit het van binnen. Misschien kan ik beter het stuk hier plaatsen, wat ik er toen in die groep over heb geschreven. Ook al lees je de Rulof boeken niet, toch kan het je iets verklaren! En anders sla je het gewoon over, no problem.

Zo, nu even de juiste uitleg over TRANSGENDERS en HERMAFRODIETEN oftewel de tweeslachtigen. Daar is een hele discussie over geweest en daarom is er iemand deze groep uit gestapt. Ook goed, dan maar niet. Later moet je het toch allemaal maar weer afleren wat je nu verkeerd in je hoofd hebt. Het gaat om een stuk uit het boek Vraag & Antwoord 5, wat door blijkbaar heel veel mensen verkeerd begrepen wordt. Dit komt waarschijnlijk omdat ze niet bekend zijn met wat nou precies een transgender is maar ook nog nooit gehoord hebben van een tweeslachtige oftewel hermafrodiet.

Als je dit verschil wel kent, dan maak je die fout ook niet. Maar voor je het gaat lezen, laat mij je het dan even zo simpel mogelijk uitleggen. Geloof je mij niet zomaar, dat mag en dat kan, zoek het dan zelf even op. Het is namelijk algemeen bekend, zelfs buiten de boeken. Een hermafrodiet, dit werd vroeger ook wel een kwee genoemd, is iemand die met de lichamelijke kenmerken van zowel een man als een vrouw geboren wordt. Dit zijn niet persé de uiterlijke kenmerken, zoals een penis of vagina. Soms gaan er jaren voorbij dat het wordt ontdekt omdat bv een meisje als meisje opgroeit, met vagina en al maar die heeft van binnen dan geen baarmoeder maar teelballen.

Of een man die pas in de puberteit erachter komt, een baarmoeder te hebben. Soms hebben ze ook zowel een vagina als een penis, een soort van vergroeiing, die dan niet van de normale afmeting zijn. Dat kan ook. Het hangt af van veel zaken of diegene zich man of vrouw voelt of aseksueel. Het is dus een lichamelijke, oftewel stoffelijke, stoornis. Als een kind is grootgebracht als vrouw maar door die interne teelballen eigenlijk toch man is en zich zo ook meer man voelt, dan kan er alsnog een operatie plaatsvinden om dit op te lossen. Dat kon vroeger nog niet natuurlijk.

Een transgender, en om het kort te houden, dit kan zowel in de overgang van man tot vrouw als andersom, is iemand, die net 7 levens man is geweest en nu in zijn eerste leven als vrouw zit. Sterker dan de normale homo of lesbische in zo'n eerste leven in een nieuw lichaam van het andere geslacht, voelt deze transgender zich niet thuis. Die wil dus weer zijn of haar oude lichaam terug. Het is wel een gezond lichaam van of het duidelijk mannelijke of het duidelijk vrouwelijke geslacht.

Tegenwoordig kan dit door hormonen en operaties, vroeger was dit totaal taboe natuurlijk maar ook niet mogelijk. Er bestond in die tijd wel geen woord voor maar het is, als toestand, altijd al aanwezig geweest. Net als homo of lesbisch worden, is het een natuurlijk onderdeel van de evolutie en precies zoals de oerbron het heeft bedoeld. (En eigenlijk, kunnen ze het beter niet doen, zo'n operatie, want dan hebben ze in hun volgende leven er ook weer last van maar goed).

Door het stuk uit het boek Vraag & Antwoord 5 kwam de verwarring, ik zal het hier plaatsen en daaronder dan nog mijn uitleg geven. Hier komt het: Hoort u het? Half vaderlijke en moederlijke mens. Maar de katholieke kerk, die nonnetjes, die pastoors, maar ook andere mensen ... Maar het gaat hoofdzakelijk voor de geestelijkheid. Een kind in Den Haag, André moet een kind helpen, een meisje. Toen zegt hij tegen de moeder ... Zij was nonnetje en al vier, vijfmaal, tien levens non, weer non, weer moeder (vrouw)  en als ze het moederlijke lichaam niet heeft, dan werd ze pastoor. U komt aanstonds terug, pastoor, en dan krijgt u weer een nieuw leven, want u wordt aangetrokken, u komt weer op aarde. Dan gaat meneer weer naar de katholieke kerk, totdat hij kardinaal is, totdat hij paus is, dan is hij echt heilig, heeft hij duizenden levens beleefd, en niet geschapen; en zij als non, als zuster, niet gebaard. Wat is dat nu? Zo heilig; zo verkracht, zo bezoedelt men de menselijke evolutie. En als u dat nu weet, dan zegt u: wordt u maar kardinaal en wordt u maar paus en wordt u nog maar zo heilig, het zegt allemaal niets, niets, niets. U bent geen schepping meer, u bent geen vader (Ria; bedoelt wordt hier ‘man’) meer, geen moeder (Ria; bedoelt wordt hier ‘vrouw’)  meer, u hebt niets, niets, niets, niets.

Hier ga ik zelf weer verder: Beide woorden, transgender en hermafrodiet (tweeslachtige), komen niet in de boeken voor. Helaas is er door een aantal mensen hier TRANSGENDER bij dit stuk ingevuld maar dit is niet correct. Een transgender heeft absoluut geen lichamelijke kenmerken van beide geslachten. Wie wordt er dan wel tweeslachtig? Een ziel, die zoveel levens lang als non en pastoor heeft geleefd, heeft zichzelf hierdoor dus totaal uit de schepping gegooid. Door het niet scheppen (kind verwekken als man) en het niet baren. Om weer terug te keren tot het normale, wordt zo de hermafrodiet geboren. Iemand dus met de kenmerken van beide geslachten. Het is eigenlijk een ziek lichaam, een stoffelijke stoornis.

Dit komt omdat die ziel het embryo niet meer goed kun stuwen tot vaderschap of moederschap omdat het zelf deze gevoelens, van vaderschap of moederschap, niet meer op volle kracht heeft. Hij of zij is die eigenschap, man of vrouw zijn of zich zo voelen, kwijt was geraakt door zoveel levens buiten de schepping te staan. Zo komt het dus tot een lichamelijke stoornis al in de vrucht inderdaad. De embryo wordt tweeslachtig omdat er niet genoeg gestuwd wordt. De stof raakt in de war! Het is ook totaal zoals het bedoeld is hoor, want deze ziel moet uit dat patroon getrokken worden van buiten de schepping willen staan en dat gebeurt hierdoor. Door de schok van het tweeslachtig zijn, kan de ziel wakker worden geschud voor volgende levens!

Een transgender heeft daar helemaal niets mee te maken. Die is gewoon te erg oncomfortabel met dat nieuwe lijf en wil terug naar de vorm die hij/zij ervoor had. Niets meer en niets minder. Gewoon een hele eigenwijze homo of lesbische, zo zie ik het, die het vorige lichaam nog niet los kan laten. Ik zal dat ook vast gehad hebben een aantal levens terug. Alle gekheid op een stokje, of juist zonder stokje, zo zit het dus. Het is eigenlijk zo simpel, tot de mens het zelf weer door elkaar gooit of de verkeerde begrippen ergens bij zoekt.

Ik kom hier ook zelf achter ook alleen maar door te denken. Ik had gelukkig PeeT als klankbord. Zo zijn we eruit gekomen want ik geef niet af als ik iets voel. Mijn enige uitgangspunt was dat van de transgender, en hoe natuurlijk dit is. En dan kan het niet een soort 'straf' zijn omdat je non geweest bent. Het duurde even maar toen was ik er ook uit. Kan je nagaan hoe een subtiele vergissing mensen op een totaal verkeerd spoor kan zetten??? Dat is zo gebeurd. Nee, ik weet ook nog lang niet alles. Maar er zit veel van binnen en als ik het 'voel' dan verdedig ik het met man en macht.

En omdat ik altijd eerst bij mezelf kijk, waar ik zelf verkeerd kan zijn, heb ik die hindernis al genomen. Ik ben niet bang om mijn hoofd te buigen, als het moet ga ik languit op de grond liggen, daar voel ik me zeker niet te goed voor. Maar als ik het zeker weet, dan vecht ik ervoor. Helaas heb ik de beste man er nooit over gehoord en sleept hij nog steeds mensen mee op zijn zijweg. Zo jammer! Mocht je hier nog met vragen over blijven zitten, mail me maar hoor! Ik leg het graag uit.