17. feb, 2020

Drie jaar en 264 dagen zonder Sunshine

Oké voor ik iets ga zeggen, of uitleggen, hier dan het beloofde stuk over tweelingzielen, dat mijn vriendin mij stuurde, in de hoop dat ik iemand op de stoep zou krijgen in maart. LOL! Komt het nu dan echt: Devine Feminine & Masculine. Tweelingzielen ❤ Zielsliefde Goddelijke Tegenhanger... Wanneer je klaar bent voor de grootste verschuiving in je ontwaken, zal dit worden geactiveerd door de persoon die je ultieme goddelijke tegenhanger is en met wie je op het juiste moment mag samen zijn. Wanneer je voor het eerst in elkaars fysieke aanwezigheid bent, zal er een activering in jullie beiden plaatsvinden. Gewoonlijk zal degene die het grootste deel van de goddelijke vrouwelijke energie vasthoudt (niet altijd in een vrouwelijk lichaam, kan de man of vrouw zijn) eerst de activering opmerken.

Het voelt alsof haar wereld op zijn kop is gezet. Haar paranormale gaven ontwaken, ze voelt zijn energie , telepathie ontwikkelt zich, ze denkt dat ze gek wordt en begrijpt niet wat haar overkomt. Ze begrijpt niet waarom ze zich zo aangetrokken voelt tot deze persoon die ze net heeft ontmoet en waarom hij zich thuis voelt bij haar, als het ontbrekende stuk in haar puzzel waar ze haar hele leven naar heeft gezocht. Met dit alles zullen haar engelen en gidsen met haar communiceren en haar in contact brengen met anderen die hetzelfde ervaren, zodat zij kunnen helpen en van elkaar kunnen leren. Ze realiseert zich snel dat de tegenpartij, de andere helft van haar ziel, haar heeft geactiveerd en haar op een reis stuurt terug naar zelfliefde.

In de meerderheid van dit soort verbindingen, begrijpt het goddelijke mannelijke (niet altijd de man) niet wat hij voelt en loopt hij voor haar weg. Dit is niet met opzet om haar pijn te doen, maar het gebeurt vanwege de intensiteit van hun energie samen. De energie stoot de twee van elkaar af omdat het zo sterk is. Die energie is onvoorwaardelijke liefde, maar dat weten ze op dat moment niet. De goddelijke vrouwelijke komt er eerst achter en als ze haar demonen ziet opkomen, zal de goddelijke mannelijke energie haar activeren en haar frequentie verhogen.

Ze begrijpt haar schaduwzijde en integreert deze in haar. Terwijl dit gebeurt, begint het mannelijke met zijn genezing. Meestal ervaart hij het compleet anders dan het vrouwelijke. Hij komt niet in contact met zijn eigen vrouwelijke energie en zijn giften kan hij (nog niet) actief openen zoals zij deed. Hij voelt de aantrekkingskracht van haar, hij kan niet stoppen met aan haar te denken, hij ziet overal tekenen en synchroniciteiten, sommigen openen uiteindelijk het hart en beroeren telepathisch zijn hoofd. Hij kan niet voor haar vluchten en dat voelt hij duidelijk in zichzelf. Omdat hij zich niet actief afstemt op zijn fysieke gaven, zal haar energie zijn schaduwkant beginnen te activeren. Hij merkt zijn kwetsuren op die hij zijn hele leven heeft gehad, maar die voor hem onbekend waren.

Deze wonden weerhielden hem ervan om een leven vol liefde en overvloed te leiden dat hij verdiende. Als mensen in zijn leven, waaronder andere romantische partners, hem in de steek lieten, hem verrieden, hem pijn deden, hem beheersten, hem kleineerden en zoveel andere dingen, beginnen die kwetsuren hem nu te triggeren. Haar energie dwingt hen omhoog zodat ze kunnen worden genezen en vrijgelaten, omdat hij zonder dat hij het weet, op weg is naar zelfliefde. Hij ziet dat al die wonden angsten veroorzaakten, die hem van zijn goddelijke tegenhanger deden wegrennen. De meeste vrouwen ontwikkelen ook hun helende gaven en zijn in staat om het mannelijke te helpen genezen, op een energetisch niveau, en zijn ziel staat haar toe om te helen. De meeste wonden mag hij echter zelf genezen door ze zelf te verwijderen.

Na samen te komen en elkaar te activeren, dient het afstotings-en aantrekkingsproces zijn doel. Dit is wanneer ze elk naar binnen gaan en hun wonden helen, zodat ze klaar kunnen zijn voor elkaar om hun hogere doel te vervullen en de onvoorwaardelijke liefde-sjablonen in het aardraster te gronden. Je geneest namelijk sneller tijdens het alleen zijn. Dus hoe frustrerend het ook is, het maakt allemaal deel uit van het goddelijke plan. Sommige tegenhangers raken elkaar en ontmoeten elkaar om een ​​ander niveau van genezing voor elkaar te activeren, soms gebeurt dat gewoon door oogcontact, soms door een sms te sturen, op dezelfde plaats te zijn of door het zien van een foto, quote, tekst op sociale media. Op één of andere manier zorgt het goddelijke ervoor om de heling te activeren.

Wanneer het tijd is om weer bij elkaar te komen, is het het goddelijke mannelijke dat zijn laatste angst mag overwinnen om naar haar toe te komen, zijn waarheid naar haar uit te spreken en dat wat hem bezighoudt. Wanneer hij dapper genoeg is om dat te doen, zullen de goddelijke verbindingen plaatsvinden en een druppeleffect op andere verbindingen hebben. Deze relaties zijn harmonieus, ze kennen geen 3D-drama zoals de normale relaties die je ziet. Deze verbindingen zijn gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, zodat anderen uiteindelijk in staat zullen zijn om hetzelfde soort harmonieuze relaties te hebben. Dit is een onderdeel van hun zielsmissie om de frequentie van de mensheid te verhogen. Naarmate ze samenkomen, krijgen ze ook meer activeringen en openen ze hun vaardigheden naar een ander niveau.

Ze krijgen ook duidelijkheid over het volgende niveau van hun missie om het Collectief (de mensheid als geheel) te helpen. Veel van deze goddelijke paren ontmoetten hun tegenhanger in 2018 of eerder en ze zijn aan het einde van de scheidingsfase. Het Goddelijke duwt ze allemaal zo hard om tegen het einde van het jaar weer naar elkaar terug te komen, en vooral voor velen van hen uiterlijk in maart 2020. Het Goddelijke heeft deze verbonden mensen nodig voor het hoogste en grootste goed van allemaal, en 2020 is een cruciaal keerpunt voor de hemelvaart van de mensheid.

Dus goddelijke mannelijke, als je vastzit in angst, duw jezelf er dan doorheen, want de goddelijke vrouwen wachten op jullie, zodat jullie allebei de vervullende levens kunnen hebben die je verdient. Wees niet bang voor haar reactie. Ze zijn zich alleen al langer bewust van de reis en wat er eigenlijk al die tijd gebeurt. Ze zijn niet boos, ze hebben je al vergeven, dus laat ze niet langer wachten en als je klaar bent om die laatste test van angst onder ogen te zien, neem dan die sprong van vertrouwen. Namasté Johan Geschreven door : Johan, mensenfluisteraar en wolkenrijder. 

Tja, als ik dat laatste lees, wolkenrijder, dan moet ik toch wel erg lachen hoor, niet rot bedoeld. Maar het blijft een feit, het is een bijzondere liefde, die tweelingzielliefde. Maar voor het gros van ons mensen, is hij toch pas weggelegd voor als we helemaal klaar zijn hier op deze aarde en niet meer terug komen. Nou ik kan bijna niet wachten om hier weg te komen hoor!