22. feb, 2020

Drie jaar en 269 dagen zonder Sunshine

Ik heb al verteld dat Skylar zo vreselijk ‘naar’ aan het doen is, tegen mij dan. Maar tegen Aurora zijn ze ook zo bezig. Hij is het niet alleen hoor, maar het verschil is, dat zij als de dood voor hem is, omdat hij het wel meestal is. Ze gaat al gillen zodra ze ziet dat hij naar haar kijkt. Hij kijkt ook niet echt normaal dan, hij loert alsof hij haar iets wil doen. Ik geef hem direct op zijn kop natuurlijk, als ik het zie. Maar ja, ik ben wel minstens 3 dagen de deur uit per week en dan gebeurt er de laatste tijd toch blijkbaar steeds iets ergers.

En dan hangt er een zekere spanning in de lucht en dan gebeurt het ook dat ik ze hoor vechten en ze gillend naar boven rennen. Zoals vorige keer, dat Skylar echt ergens ‘uit moest snappen’, om het zo maar te noemen. Toen was het wel op zijn ergst. Het nare is, dat Aurora van de week opeens liep met bijtgaten in haar oortjes. Ah, mijn arme meisje. Ze zondert zich ook steeds meer af en komt alleen haast nog maar ’s nachts naar beneden, dan slaapt ze in mijn armen tot het bijna tijd is dat de wekker gaat en dan sluipt ze weer terug naar boven. Mijn hart brak ervan.

Ik heb vaak genoeg aan PeeT hulp gevraagd, PeeT van Paranormaal Therapeute die toevallig ook Petra heet. Ook voor de katten en ze kan altijd geweldig helpen. Ik weet alleen dat ze het heel erg druk heeft. Niet alleen qua werk maar ook privé. Ik wilde haar dus niet alweer lastig vallen want ze heeft het behoorlijk druk met mij sowieso al. En vorige keer hoorde ik, van een zekere ‘paardenmagnetiseur’, die veel paarden geneest en meer van dat soort dingen. Ook reinigt hij huizen en helpt hij andere dieren. Mensen ook wel maar toch meer op dieren gericht.

Rulof lezers zijn erg kritisch als het gaat om de zogenaamde mediums maar deze was toen al eens besproken in de groep en ik was wel nieuwsgierig wat hij voor me kon doen. Of niet voor mij, maar voor mijn lieve meisje en ook voor Skylar, want dit is sowieso niet leuk. Hij is ook altijd zo ruw met de rest maar die zijn niet als de dood voor hem. Zij wel en dan krijg je een hele andere soort interactie met een heel andere afloop ook.

Ik mailde deze man dus het hele verhaal, dat er 1 van de 4 knap lastig is en ook steeds 1 aanvalt. Hij mailde me diezelfde avond nog terug. Of ik foto’s wilde sturen. Ik stuurde 4 foto’s van alle vier 1 en daarbij wie er precies wie was en wie er nou wat deed. Ondertussen zag ik een mail binnen komen, met de vraag of ik er ook een foto van alle 4 bij elkaar bij kon doen. Nou, dat was gelukkig mogelijk, van toen ze in december alle 4 bij me zaten. Dat is zo’n bijzondere uitzondering, dat ik het gelijk op de foto heb gezet. Dus die kon er ook bij. Ik stuurde de mail af en kreeg direct antwoord terug, dat hij er de volgende dag naar zou kijken om te zien wat hij voor mij kon doen.

Op zich had ik al eerder kunnen twijfelen aan zijn kundigheid. Dit omdat er in al zijn verhalen, niets staat over hoe hij de paarden kan genezen. Want een echt zuiver medium, die kan zelf helemaal niets. Die werkt door een Meester van het licht, die dan hun gids/begeleider is in dit leven. Die kan ‘door de stof heen kijken’ en zo zien waar ziektes of blokkades zitten en dit allemaal doorgeven aan ‘zijn’ medium. Zo kan een echt zuiver medium zoveel goeds doen. Maar het enige wat een zuiver medium zelf kan, is het openstaan voor deze Gids die haar of hem helpt. Hij benoemt daar helemaal niets van maar dat doen ook niet alle zuivere mediums. Omdat je dan vaak daar weer commentaar op krijgt.

Ik vertelde ooit eens iemand over deze boeken en had het over ‘Meesters’ en zij knapte erop af, omdat het voor haar voelde als iets dat met S/M te maken had en daar hield ze niet van. Dat lag alleen wel bij haar, niet bij mij of de Meesters. Want je hebt Meesters in de kunst, zoals Rembrandt en Anthony van Dijck. En dit zijn toevallig Meesters van het Licht, kosmisch bewuste astrale mensen, die met ons werken om ons te helpen. En daar hebben ze iemand voor nodig, met wie ze kunnen communiceren en dát is dan zo’n zuiver medium. Goed, ik was toch benieuwd of er iets uit zou komen en wachtte het nog even af. Want dat er hier hulp nodig is, al was het alleen maar om Aurora d’r oortjes heel te houden, was wel duidelijk.

Ik kreeg een mail terug een dag later. Hij kwam er niet zo uit wie er nou wie was, in mijn beschrijvingen. Nou, sorry, ik was toch erg duidelijk en hij moest alleen naar de volgorde van de foto’s kijken. Maar goed, geen man overboord, hij had de foto van de 4 bij elkaar genomen en daar had hij de katten op genummerd om mij zo te kunnen uitleggen wat hij ‘zag’. Ik ben in elk geval om 1 ding heel erg blij. En dat is dat hij er zo totaal naast zat, dat ik er nog voor geen lettergreep naar hoef te luisteren. Zie de foto met nummers, dat had hij zo gedaan. Waarbij dus, want niet iedereen kent mijn katten zo goed, nummer 1 Moonlight is, nummer 2 Skylar, nummer 3 Aurora en nummer 4 Rainbow.

Daarbij zei hij het volgende: Beste Ria, Hoi ik begrijp dat het voor jou allemaal heel duidelijk is, maar ik had moeite met de namen en de foto’s e en daarom heb ik de foto van 4 genomen en ze genummerd. Voor mijn gevoel domineert nummer 1 en is dat degenen die het meest confrontatie zoekt met nummer 3 of eigenlijk andersom. De rangorde is/ was immers bepaalt en daar zal nummer 3 in moeten toegeven. Maar dat accepteert zij niet. Ik ben bang dat je keuzes moet maken. Ik denk dat je voor de witte toch een ander huisje moet gaan zoeken. Die blijft de confrontatie zoeken en dat wordt met name door nummer 1 niet geaccepteerd.  

Hoop dat ik je wat op weg heb geholpen; ik kan niet meer voor je doen. Wellicht een dierentolk wel maar dat ligt niet in mijn kracht. Groetjes, Roburt. Tja… Nummer 1 is Moonlight, en die is de liefste van allemaal en zoekt zelden confrontaties maar vermijdt ze meestal. Nummer 2 is Skylar, de boosdoener waar eigenlijk de hulp bij nodig is. Nummer 3 is Aurora, die al helemaal geen ruzie heeft met Moonlight want dat is de enige waar ze niet tegen gilt van angst. Aurora hoeft helemaal niet toe te geven aan een rangorde gevecht met Moonlight, dat zijn maatjes samen. Hij is haar held want zoals hij haar behandeld heeft toen ze hier net was, heeft haar doen groeien, zo lief was hij voor haar.

Maar stel nou, dat hij wel met zijn gissen, redelijk in de buurt zou hebben gezeten van welke kat wat doet, want hij had een percentage kans dat hij het goed zou gokken, en ik had hem totaal geloofd en ik zou er mijn kat voor weg doen??? Jeetje zeg! Niet dat ik dit ooit zo zou doen, op deze manier hoor maar toch… Nou ja, dat was weer eens een hele goede les en mijn hoop dat hij zou kunnen helpen, was wel gelijk over. Ik had het wel direct aan PeeT gemeld, en die zei al gelijk, dat ze sowieso hun foto’s zou gaan behandelen. Ze wist het natuurlijk al. Ja niet gek, zij kan dat wel, samen met haar Meester… Heb ik weer wat geleerd, ik leer me nog eens rot!