18. mrt, 2020

Drie jaar en 294 dagen zonder Sunshine

Jeetje zeg, wat ik van de week toch meemaakte met die cits weer! Ik zat donderdagochtend voor half 6 al op de bank. Klaar wakker! Met Skylar gaat het heel goed de laatste tijd. Het lijkt wel alsof de duivel is uitgedreven en hij is totaal anders, ook tegen mij. Veel zachter en liever en ook met Aurora zijn er geen extreme gevechten meer geweest. Eh, niet waar ik bij ben dan. Wat er gebeurt als ik er niet ben, dat zou ik wel eens willen weten. Maar daar kom ik waarschijnlijk nooit echt achter. Ik zal het moeten doen met wat ik kan meemaken en observeren. Aurora vergiste zich vanmorgen, want Skylar lag lekker bij me, op de plaats waar meestal Moonlight ligt. En ze rook even aan zijn achterwerk en ik zag haar terug deinzen. Nu moest ik er wel om lachen hoor. Ze wisselden een serie kreuntjes uit maar ze ging er snel vandoor, weg van de bank. Maar zonder verder een mep of tik van beide kanten. Ik was zo trots op ze! Ik kan wel zeggen, het venijn is eruit, wat hun reactie op elkaar betreft.

Alleen is die duvel, van Skylar naar Moonlight gehopt of zo? Ik heb hem wel eens meer achter Rainbow aan zien gaan, en dan is hij helemaal een echte tijger weer hoor. Dan moet ik hem er ook uit laten ‘snappen’, voordat hij Rainbow dan laat gaan. Maar dit keer gebeurde het dus op de vroege ochtend en mensen lief, wat gingen ze tekeer! Zonder te gillen weliswaar maar ik kon goed horen dat het menens was. Op een gegeven moment vluchtte Rainbow naar boven met een totaal idiote Moonlight achter hem aan. Ik heb lopen gillen op de vroege ochtend, om de ban te breken. Eindelijk lukte dat en toen ik ging zitten was het 5u22. Ook goeiemorgen.

Ik voel me toch al zo gesaboteerd hier met al die verloren documenten en spulletjes, ik zou er niet gek van opkijken als er een astrale me aan het jezuïeten is. Echt hoor, je zou van minder uit je plaat gaan. Daarna kwam er een erg drukke dag stage, maar Ineke heeft me wel geholpen door een aantal dingen uit te printen, die ik voor mijn stageopdrachten kan gebruiken. Eenmaal thuis, was ik echt op. En toen gingen de cits weer even leuk verder met ruzie maken. Elke keer was Moonlight de aanstichter. Ik werd hartstikke boos op hem, en ik zei hem ook dat hij zelf sterker moest zijn want zo is hij helemaal niet! Hij is normaal de liefheid zelve. Maar nu?!

Bizar om mee te maken in elk geval. Ook Skylar pakte hij en dat werd weer gelazer. De cits zijn het enige dat me echt vreugde geeft, normaal dan. Daarom komt dit nu dubbel aan. Ik weet ook niet wat ik ermee aan moet. Ervan overstuur raken, zoals nu, helpt toch geen ene malle moer, maar ja. Je zou van minder in de stress schieten. En bij mij is het, het zoveelste alweer. Ik was er wel een beetje heel erg klaar mee. Als ik dacht dat de donderdag zwaar was, dan stond me nog wat te wachten op vrijdag. Wat een gekte zeg! Echt bizar! Mensen die boos worden omdat ze per persoon maar 1 doosje paracetamol mogen kopen. Gun een ander ook iets zeg! Hoeveel wil je er in nemen dan? Meer dan 8 per dag of zo? Doe maar hoor…

Perplex kan ik zijn over zoveel egoïsme! Niet te doen en te triest voor woorden. Kom ik thuis, bek en bek af, gaan de katten weer ruzie zoeken. Dit keer zat Aurora er wel tussen maar Skylar lag hier op de krabton en het moet dus óf Rainbow óf Moonlight zijn geweest. Om gek van te worden. Ik ben even uit mijn dak gegaan tegen ze. Ik was het zo beu. En daarna was ik er echt klaar mee. Ze zoeken het maar uit. Maak elkaar maar lekker af dan, als jullie dat zo graag willen! Ik vind het wel goed zo. Het interesseert me niet meer! Genoeg is genoeg. Dat geldt blijkbaar echt voor alles. Las ik zaterdag opeens iets, van Rhonda Byrne, schrijfster van the Secret. Lang geleden gelezen en het lukt echt, als je het probeert toe te passen.

En opeens dacht ik, dat geldt niet alleen voor gezondheid, maar voor alles. Door me er zo van streek door te laten maken, houdt ik het in stand ook. Ik trek het als het ware aan. Gedachten manifesteren zich, zo werkt het nou eenmaal. Ik kan je een makkelijk voorbeeld geven. Iedereen kent dat wel, je het je spierwitte jurk of je spierwitte pak voor een geweldig feestelijke gebeurtenis al maanden klaar hangen. Met zorg kleed je je aan, eindelijk is het zover. Je bent als de dood dat er wat overheen gegooid wordt en voor je het weet, gebeurt dat dan ook! Omdat je er zo sterk aan dacht, gebeurde het dus ook. Je gedachten manifesteerden zich. Zo werkt het.

En ook al dénk je dan, dat je het weet hoe je positief moet denken, dan zit je er nog naast. Daar kwam ik ook achter. Om maar met hetzelfde voorbeeld even door te gaan; Je loopt dus van binnen te denken, op de achtergrond weliswaar maar soms voeren je gedachten de boventoon; ‘ik mag er niet op morsen, het mag niet vuil worden, ik wil er geen vlekken op’ en meer van dit soort flitsen zullen er door je hoofd gegaan zijn, vóórdat het eerste vlekje verschijnt. En weet je waarom? Je dacht positief te denken maar je dacht het tegenovergestelde. Wat je uitzendt, die bijwoorden zoals ‘niet’ en ‘geen’ en zo, die hoort het universum niet. Wat het universum er wel uit pikte? ‘morsen, vuil worden, vlekken erop’, dat sprong er wel uit en hup, zo het geschiede.

Als je het nou eens anders denkt, dan denk je wel hetzelfde, maar haal je die woordjes, die het universum toch niet oppikt weg. Denk dan bijvoorbeeld ‘ik hou dit schoon, het blijft brandschoon, ik hou het krakend wit’. En dat manifesteert zich dan net zo goed. Het universum pikt eruit op ‘schoon, brandschoon en krakend wit! En dat gebeurt ook. Heb je maar een schilfertje twijfel, dan overheerst dat. Echt positief denken en de juiste gedachten manifesteren, het heeft even wat oefening en overtuiging nodig, voor jezelf! Maar het kan wel. En ook al had ik dit vorige week al los op Facebook gezet, ik wil het hier ook nog even delen. Voor de mensheid én mijn goede vriend John, die net een operatie achter de rug heeft. Hij is een niersteen armer en een hoop opluchting rijker.

Think Thoughts Of Health

I want to remind you of your infinite power, and remind you to use it for your health!  Here’s how: Think thoughts of health.  Speak words about health. Be grateful for health.  Say, “Thank you for my health,” in your mind multiple times in the day.  Whenever you hear anyone speak of something that is not health, secretly in your mind repeat, “Thank you for my health. Thank you for everyone’s health.” Remember not to empower something you don’t want by giving it your attention, because it inflames it and makes it bigger.   So, with gratitude, let’s say: “Thank you for my health, thank you for the health of my friends and family, thank you for the health of everyone in my city, and thank you for the health of everyone in the world!"  Now we’re really using our infinite power for what it was meant for - the good of everyone! May Perfect Health Be With You, Rhonda Byrne The Secret. Uiteraard heb ik het even vertaald.

Denk aan gedachten over gezondheid

Ik wil jullie herinneren aan je oneindige kracht en jullie eraan herinneren om het voor je gezondheid te gebruiken! Hier is hoe: Denk aan gedachten over gezondheid. Spreek woorden over gezondheid. Wees dankbaar voor de gezondheid. Zeg meerdere keren per dag 'Dank u voor mijn gezondheid'. Telkens wanneer u iemand hoort spreken over iets dat geen gezondheid is, herhaalt u in het geheim in gedachten: 'Dank u voor mijn gezondheid. Bedankt voor ieders gezondheid. " Vergeet niet om iets wat je niet wilt bekrachtigen door het je aandacht te geven, omdat dit het doet ontvlammen en het groter maakt. Laten we dus met dankbaarheid zeggen: "Bedankt voor mijn gezondheid, bedankt voor de gezondheid van mijn vrienden en familie, bedankt voor de gezondheid van iedereen in mijn stad, en bedankt voor de gezondheid van iedereen in de wereld!" Nu gebruiken we onze oneindige kracht echt waar het voor bedoeld was - het welzijn van iedereen! Moge perfecte gezondheid met u zijn, Rhonda Byrne, the Secret

Nu moet ik nog even verder oefenen, met van alles voor de cits én voor mezelf, op de juiste manier bij elkaar denken. Thought do become things, vergeet dat niet… Ik begin het me net weer te herinneren…