24. aug, 2020

Vertrouw die oude Egyptenaren maar gerust…

Ik kwam laatst iets tegen, op een van de vele kattenpagina’s die ik geliket heb, en dat vond ik wel interessant. Ze zeiden dat dit een waar verhaal is, maar ik durf dat niet ook te beweren met 100% zekerheid. Wel denk ik dat het kan kloppen. Het kan zelfs zijn dat ik het al eens eerder geplaatst heb, maar ik kan het zo snel niet terug vinden. Dus het is of je wordt opgefrist of het is nieuw voor je, in elk geval, kan het in beide gevallen geen kwaad.

De meeste mensen denken dat katten niets doen, het zijn luie wezens en het enige wat ze doen is eten en slapen. Nou, zo is het niet! Wist je dat er tegenwoordig al meer mensen zijn die katten dan honden hebben? Dat is wel eens anders geweest, maar op de een of andere manier, is dat gaan shiften of zo. Maar misschien merken mensen iets in hun onderbewustzijn of pikken ze dat op en worden ze daardoor naar katten getrokken? Want katten hebben namelijk een missie.

Weet je wat de missie van een kat is? Dan geef ik je nu een reeks feiten over het geheime leven van katten, zodat je ze beter kent en begrijpt. Iets dat misschien wel meer kattenmensen hebben kunnen merken, of voelen. Alle katten hebben de kracht om dagelijks geaccumuleerde negatieve energie in ons lichaam te verwijderen. Zodra we slapen, nemen ze die energie op. Als er meer dan één persoon in het gezin is, en slechts één kat, kan hij een buitensporige hoeveelheid negativiteit verzamelen door energie van zoveel mensen te absorberen. "Als ze slapen, laat het lichaam van de kat de negativiteit los die ze van ons elimineren." Vandaar dat ze ook minstens 16 uur van de 24 slapen. Als we overmatig gestrest waren, hebben ze misschien zelfs meer tijd nodig om die hoeveelheid negatieve energie los te laten.

En daarvoor worden ze vervolgens als vet verzameld, totdat ze het kunnen bevrijden, kunnen loslaten. Daarom worden ze dik en je denkt dat het door het voedsel kwam dat je ze gaf! "Het is goed om meer dan één kat in huis te hebben, zodat de last onder hen wordt verdeeld." Ze beschermen ons ook 's nachts, zodat er geen ongewenste geest ons huis of kamer binnenkomt terwijl we slapen. Heb ik even mazzel dat ik er 5 heb dan! 'Daarom slapen ze graag in ons bed.'

'En als ze ons goed achten, slapen ze niet bij ons.' Als er iets vreemds om ons heen gebeurt, springen ze in ons bed om ons te beschermen. Dat verklaart wel, dat ze de ene keer met zijn vijven praktisch bovenop me liggen, maar de andere keer vraag ik me af waarom het ‘gezelschapsdieren’ heten te zijn, omdat ze nergens te vinden zijn. Oh oké, zoals nu dus bijvoorbeeld!

Als een persoon naar ons huis komt, en de katten voelen dat die persoon er is om ons kwaad te doen of slecht is, dan omringen de katten ons om ons te "beschermen". Als u geen katten heeft, en een zwerfkat komt uw huis binnen en die adopteert uw huis als zijn huis, dan is dat omdat u op dat specifieke moment een kat nodig heeft. "Nou, die straatkat, bood zich dus aan om je te helpen!" 'Bedank de kat voor het kiezen van je huis, om dat werk te gaan doen voor je.' Als je andere katten hebt en de zwerver niet kunt houden, zoek dan een plek voor hem.

De kat kwam fysiek bij ons om een ​​onbekende reden, en in dromen kun je de reden zien voor het verschijnen van de kat op dat moment. Er kan een afschrijving zijn van de oorzaak en gevolg die hij u moet betalen. Ik weet niet of dat wel klopt, of dieren überhaupt wel een oorzaak en gevolg kunnen opbouwen. Maar goed, het klinkt lief. "Wees daarom niet bang voor de kat. Want "hij" zal op de een of andere manier terugkeren om aan deze verplichting te voldoen. "Katten genezen ons." "Katten zijn schattige wezens, en ze houden bovenal van hun baasjes, ze hebben gewoon een andere manier om het uit te drukken" ... En ondanks dat is hun liefde echt, dus twijfel er niet aan dat "zij onze grote en ware vrienden zijn boven alle andere goede vrienden". (Ontleend aan: Maktub)

Het oude Egypte wist het ook al, katten zijn speciaal. Katten vonden ze zo bijzonder dat ze daar ook vereerd werden als Goden. Leg het maar uit. Egypte was toen een enorm grote beschaving en ze konden dingen genezen, die daarna niet meer zijn gezien. Ze genazen mensen door ze in de stralen van de maan te leggen maar er was nog meer geheims wat ze daar rond deden. Ze konden tumoren wegnemen, waar de neurochirurgie niet eens in de kinderschoenen stond, die bestond nog niet eens. Maar ze deden het wel, want het waren bijzonder mensen in die tijd. Dat kwam door de tempels van Isis en hun priesters en priesteressen.

Die diende de grote farao’s die zelf ook helderziend waren vaak. Die priesters en priesteressen, werden de ‘groot gevleugelden’ genoemd. Op vele afbeeldingen zie je dan ook mensen met vleugels in het oude Egypte. Daarmee werd niet letterlijk bedoeld dat ze konden vliegen natuurlijk. Het betekende dat ze konden uittreden en zodoende achter de sluier, in de astrale wereld konden vertoeven en dáár haalden ze nou hun enorme wijsheid vandaan. En ook hoe ze wilde dieren en andere dieren zoals vogels onder controle konden houden. Vandaar ook dat je afbeeldingen kan vinden van panters of tijgers aan het hof van een farao.

Ook hoe ze bepaalde genezingen konden doen. Zoals alle grote uitvindingen ten gunste van de mens, ook uit de astrale wereld op de wereld komen. Die uitvinders en wetenschappers zijn echt niet zo slim uit zichzelf alleen hoor. En omdat die dienaren van de farao, in elk geval de hoge priesters en priesteressen, konden uittreden, kregen ze al die informatie rechtstreeks en namen ze die mee als ze terug kwamen van het uittreden. Vandaar dat die beschaving zo hoog was en zo’n vlucht nam. Want dat ging hard natuurlijk.

Maar, en ja, zo zijn de meeste mensen nu nog, die grote weelde was te veel voor een hoop priesters. Zoals het niet voor niets een spreekwoord is dat alleen de echt sterke schouders grote weelde kunnen dragen. Ze sloegen door en in plaats van de kennis heilig te houden, wilden ze alles voor zichzelf houden en gebruiken. Er werden machtsspelletjes door gespeeld wat uiteindelijk heeft geleid tot de ondergang van het grote en machtige Egyptische rijk in de oudheid. De kennis is niet verloren gegaan maar is wel verstopt. Door sommigen wordt gezegd dat het de orde van de Rozenkruisers is, die nog steeds al die, ook medische, kennis heeft verstopt.

De grote tempels van Isis gingen ten onder en met hun al de door hun kennis en macht corrupt geworden priesters gingen ermee ten onder. Over en uit was het met de Egyptische beschaving. Wel waren de grote piramides  al gebouwd en elke 100 jaar ontdekken ze weer iets nieuws daarover. Maar ze weten nog steeds niet waar de grote piramide van Gizeh voor is, en waar hij voor staat en wat hij betekent. Dat de top ontbreekt komt niet door de eeuwen die voorbij gingen maar heeft een andere reden. De hiëroglyfen kunnen ze wel lezen maar ze moeten ook nog kosmisch gelezen worden. Diegene die dat zou kunnen moest in de jaren 50 nog geboren worden maar wie weet is hij of zij er nu al wel? Maar ooit komt al die kennis weer hier naartoe, en ooit zal iedereen weten wat de piramide is en betekent. Maar als zulke grootse mensen al wisten dat katten zo speciaal waren, dan zou er in het verhaal over wat katten doen, misschien best wel eens een kern van waarheid in zitten.

Want ook hun spinnen, waarvan nog geen wetenschapper weet hoe ze het doen, is op een frequentie die genezend is. Een spinnende kat op schoot is zeker erg goed voor de dichtheid van je botten. Dus misschien zijn er daarom wel zo veel vrouwen met katten? Want vrouwen hebben meer kans op osteoporose en daar helpt hun gespin nou juist bij. Toch, of dat nou allemaal zo is of niet, ik ben in elk geval blij met mijn 5 harige monstertjes. Want dat ze ervoor zorgen dat ik me beter voel, dat staat als een paal boven water!